Region

Svet

Ceca Ražnatović obara rekorde u Kragujevcu: Prodato već 10.000 karata!

Do koncerta Svetlane Cece Ražnatović u Kragujevcu ostalo je još tri nedelje, a od kada su pre četiri dana karte puštene u prodaju, planulo je već 10.000 ulaznica, tako da se prognozira da će na koncertu folk dive biti više od 40.000 ljudi.

Ceca Ražnatović obara rekorde u Kragujevcu: Prodato već 10.000 karata!



Da se očekuje velika posećenost na stadionu "Čika Dača" 14. septembra, govori činjenica da se karte naručuju i iz regiona, a najviše iz Hrvatske i Bugarske. Inače, nedavno se pisalo da su fudbalski i atletski klub "Radnički" tražili od gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića da se koncert premesti, jer su u strahu da će prisutna publika uništiti travu.

Međutim, da do problema neće doći pokazuje i činjenica da je za koncert iznajmljena specijalna podloga kojom će teren biti prekriven, a bina sa koje će Ceca pevati, neke od svojih najvećih hitova, biće opremljena prema najsavremenijim standardima.

Iako atletski klub nekoliko dana posle koncerta očekuje inspekciju iz Evropske atletske federacije, iz Cecine organizacije tvrde da nikakvih problema neće biti, te da će trava i staza biti maksimalno zaštićeni.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>