Region

Svet

Region

Selma Hajek izmiče paparacima, Monika Beluči pozira i prolaznicima

Nakon Pirsa Brosnana i Kevina Kostnera koji su ove godine snimali filmove u Srbiji, u region su zalutale i dve holivudske dive - Salma Hajek i Monika Beluči.

Selma Hajek izmiče paparacima, Monika Beluči pozira i prolaznicima



Selma u Šimanovcima snima horor "Everli", a Monika Beluči u Trebinju s Kusturicom snima "Ljubav i rat". Obe glumice su profesinalne i bez puno zahteva, snimanja su već u toku, a proverili smo i kako su se smestile...

Doček

Monika je sletela na dubrovački aerodrom u utorak i osim tročlane filmske ekipe, niko je nije sačekao. Kasnije, u Trebinju održala je pres konferenciju na kojoj se na srpskom jeziku obratila medijima, a osmehivala se i slučajnim prolaznicima.

Selma Hajek stigla je u ponedeljak na beogradski aerodrom privatnim avionom, a novinari su uzalud očekivali da će im se obratiti na licu mesta - popularna glumica je bez reči napustila aerodrom i od tada uspešno izmiče i novinarima i paparacima.

Ekipa

Moniki je izgleda najbitnije kakvu frizuru ima, pa je u Hercegovinu povela svoju frizerku. Nagađa se da će se slavnoj Italijanki tokom snimanja pridružiti suprug Vansan Kasel sa ćerkama.

Hajekova je stigla sa ćerkom Valentinom Palomom (6) iz braka s Fransoa Anri-Pinoom, i dadiljom koja će biti uz devojčicu dok glumica bude na setu.

Smeštaj

Beluči je smeštena u hotelu Platini u najlepšem apartmanu na prvom spratu. Ipak nije isključeno da će menjati prebivalište. Planirano je da Monika sa Kusturicom snima dva puna meseca.

Selma i njena ćerka smeštene su u hotelu u strogom centru Beograda i do filmskog studija ih prevozi uvek isti vozač u luksuznom automobilu. Po planu, snimanje će trajati pet nedelja.

Zahtevi

Glumica se ponela izuzetno skromno i nije zahtevala ništa od produkcije, uzdajući se u ukus domaćina, ali je menadžment hotela iz Italije dopremio posteljinu, kao i draperije, zavese i itisone.

Iako se u stranim medijima u maju pojavila informacija da se Selma čudi tome što je reditelj Linč odabrao da soba u kojoj se maltene odigrava čitav film bude smeštena baš u Srbiji, poznato je da ova nagrađivana glumica ne postavlja specijalne uslove i kriterijume.

Uloga

U filmu "Ljubav i rat" Monika Beluči igra ženu obaveštajca iz Kninske krajine, s čijim je padom morala da promeni identitet. Kusturica igra Kostu preko kojeg ona želi da dobije pasoš, a kasnije se to pretvori u veliku ljubav.

Horor "Everly" Selmu Hajek stavlja u ulogu žene koja je prinuđena da se brani od plaćenih ubica koje je poslao njen bivši suprug, inače ozloglašeni šef mafije. Zanimljivo je da su svi ostali glumci u filmu osim Selme - Japanci.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>