Region

Svet

Nevena Miličević ponovo proziva Sindi?

Atraktivna manekenka Nevena Miličević je nakon objavljivanja fotografije sa Željkom Stojanovićem na Instagramu i nagađanja dela javnosti da su u vezi, demantovala romansu i najavila odlazak iz Srbije.

Nevena Miličević ponovo proziva Sindi?Bivša učesnica rijalitija, koja je zbog tuče sa Ivanom Stamenković Sindi izbačena iz kuće Velikog Brata, oglasila se na svom Tviter profilu.

"Obožavam kad ste ljubomorne nadograđene, istrošene ženice", napisala je Nevena na Tviteru, da bi potom usledio novi tvit. "Ne razumem žene koji sede non stop po kafanama, a istovremeno mi ih je i žao. Meni je žao konobara koji ih trpi po ceodan."

Da li je svojim obraćanjem fanovima ponovo "ciljala" na Ivanu Stamenković Sindi, čije se fotografije sa brojnih događaja mogu videti u štampi, među kojima i sa rođendanske proslave u jednoj beogradskoj kafani ne može se sa sigurnošću tvrditi, međutim, pošto su razmenile oštre reči u rijalitiju (između ostalog, i pominjanje porodice bivše Modelsice) samo ona zna da li i naredni tvit aludira na ponašanje majke trogodišnje Petre.

"Živiš sajber lajf – imaš problem, imaš dete/decu i živiš sajber life – imaš ozbiljan problem."

Manekenka je objavila i nekoliko fotografija, među kojima i one "vruće", u bikiniju gde je još jednom pokazala svoju savršenu figuru, a usput "potkačila" i pristalice estetske hirurgije.

"Korektivni zahvati su OK, osim ako nisi hodajuća kolekcija neuspelih plastičnih operacija. Neke žene misle da vešto prikrivaju zavist osim što do te mere prikrivaju zavist da to odaje ogromnu zavist", zaključila je Nevena Miličević.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>