Region

Svet

Gole grudi Nevene Miličević pred objektivom! Provokativno i smelo ili previše i neukusno? (Foto)

Fatalni model Nevena Miličević je mnoge svoje sledbenike na Instagramu ostavila bez daha kada je objavila fotografije sa plaže, i to u toplesu. Serija slika je uspela da šokira, pa mlada manekenka nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 Gole grudi Nevene Miličević pred objektivom! Provokativno i smelo ili previše i neukusno? (Foto)Nevena Miličević pozirala u donjem vešu (Foto)
Naime, Nevena Mililević je na svom Instagram profilu ostavila fotografije kojima je svoje virtuelne prijatelje prilično šokirala, jer su poze i način oblačenja bili više nego smeli.

Bivša ukućanka "Velikog Brata" je istakla da su fotografije bez filtera i fotošopa i time se pohvalila svojom figurom i oblinama."Mi ovde na setu tučemo mrtve konje", objavila je manekenka ispod slike.Dok je za sledeću fotografiju na plaži skinula skoro svu odeću i pozirala samo u gaćicama.Da li su fotografije zanosnog modela previše smele ili ne, procenite sami, ali će vam sigurno biti jasno zašto je Miličevićeva zapalila američku modnu scenu.


Autor: A.K.
Foto: Instagram/new instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>