Region

Svet

Nevena Miličević u vezi sa Željkom Stojanovićem?! (Foto)

Da su rijalitiji  za mnoge od učesnika prilika da pronađu partnera, pokazalo se u slučaju Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša, koji su nakon ponašanja koje je šokiralo javnost, uplovili u burnu ljubavnu vezu.

Nevena Miličević u vezi sa Željkom Stojanovićem?! (Foto)Ovogodišnji VIP Veliki Brat "iznedrio" je nekoliko romansi. Nakon pokušaja muvanja Ave Karabatić i Željka Stojanovića, njihova idila se završila neslavno, iako je starleta i posle izlaska iz kuće izjavila da i dalje voli blizanca.Nevena Miličević je na Instagram postavila fotografiju sa Željkom, očigledno ne krijući da je srećna zbog početka ljubavne veze sa Stojanovićem. I pored toga što tokom trajanja programa nisu ‘vrcale iskre’ između njih dvoje, pokazalo se da to nije presudan faktor za vezu.

Poznato je da su i Ivana Stamenković i Uroš Ćertić nakon učešća u istom rijalitiju uplovili u romansu, a za njih se pričalo da je to samo marketinški trik, da li je isti slučaj sa Nevenom i Željkom, ili se njih dvoje zapravo samo šale?

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>