Region

Svet

Dejan Stanković - Kralj se oženio (Foto)

Dejan Stanković venčao se juče s Jelenom Karađorđević, koja je, kako on tvrdi, u rodbinskim vezama s kraljevskom lozom prestolonaslednika Aleksandra Drugog.

Dejan Stanković - Kralj se oženio (Foto)



Brak je krunisan u Hramu rođenja Svetog Jovana Krstitelja na Petlovom brdu, a potom je svadbeno veselje priređeno u kristalnoj dvorani "Nera".

Mladoženja se pohvalio da je ujutro helikopterom otišao po mladu u Barajevo, a do crkve su se dovezli džipom marke "porše". Tu su ih sačekali kumovi Predrag Ranković i Danijel Đurić i ostali svatovi. Tokom same svečane ceremonije voditelj "Lude kuće" na Hepi TV i bivši učesnik rijalitija "Farma" bio je maltene u "goloj vodi". Što od uzbuđenja, što od vrućine.


Foto: Damir Dervišagić

"Sada sam oženjen čovek! Jelenu ću za medeni mesec odvesti u Dubai da uživa. Voleo bih da što pre dobijemo dete i poradićemo na tome. Potrudiću se da budem dobar muž i da uskladim posao i brak. Dobio sam čestitke od Peconija i Milice Mitrović i ovim putem želim da im se zahvalim. Kum mi je na poklon kupio najnoviji džip", kazao je mladoženja.


Foto: Damir Dervišagić

Autor: I.M.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>