Region

Svet

Dejan Stanković sakupio milion evra za pomoć ugroženima!

Dejan Stanković uspeo je da za nepuna dva dana prikupi milion evra za pomoć ugroženim licima koji su u katastrofalnoj vremenskoj nepogodi koja je pogodila našu zemlju ostali bez krova nad glavom.

Dejan Stanković sakupio milion evra za pomoć ugroženima!



Kako je našu zemlju pogodilo neverovatno nevreme i užasne poplave, naši sportisti iz celog sveta angažovali su se na prikupljnju pomoći za najugroženije. Među njima je i naš proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, koji je za nepuna dva dana uspeo da prikupi milion evra, ali i obezbedi sredstva u vidu hrane, odeće, obuće i lekovima, prenosi Kurir-info.rs.

U narednim danima očekuje se da Fondacija "Dejan Stanković za Srbiju“ novac i humanitarnu pomoć dopremi u Beograd. Dejan Stanković je u subotu razgovarao s ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i objasnio mu kakvu akciju sprema u inostranstvu.

Samo dva dana bilo je dovoljno rekorderu po broju igara za našu reprezentaciju da okupi srpske sportiste iz zemlje i inostranstva i prikupi namirnice, odeću, lekove i što je najvažnije, novac koji će biti iskorišćen za sanaciju posle završetka tragičnih nepogoda koje su zadesile Srbiju. Akciju Dejana Stankovića podržao je i KK Partizan saopštenjem na svom zvaničnom sajtu.

Autor: J.B.
Foto: Aleksandar Dimitrijević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>