Region

Svet

Farma 2013 Narod pita: Stanija Dobrojević i Filip Panajotović nakon sat ipo stigli u studio!

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović pojavili su se nakon sat ipo kašnjenja, a kao razlog kasnog dolaska naveli su gužvu na auto putu i priložili fotografije kao dokaz.

Farma 2013 Narod pita: Stanija Dobrojević i Filip Panajotović nakon sat ipo stigli u studio!Dok su Stanija i Filip sedeli u kolima u zastoju na auto putu Novi Sad - Beograd, ostali farmeri su mahom odgovarali na pitanja gledalaca koja su se ticala uglavnom njih dvoje. Stekao se utisak da čak i kada Stanija i Filip nisu tu, njihovi fanovi vode borbu u njihovo ime te su pojedini farmeri odustali od rasprave sa njima i počeli ironično da odgovaraju i ističu kako su oni samo statisti, dok prave zvezde tek treba da dođu.

Stanija i Filip su se pojavili u poslednjoj četvrtini emisije, a nakon što ih je voditeljka upozorila da je takvo kašnjenje nepoštovanje prema produkciji i fanovima istakli su da su oni krenuli na vreme iz Novog Sada, tačnije u šest, a da ih je samo gužva na rampi zadržala, te da imaju fotografije kao dokaz.

Filip se izvinio svim gledaocima i njihovim fanovima, i zahvalio im na podršci koju su pružili u njihovom odsustvu.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>