Region

Svet

Ivan Ivanović za kraj sezone dovodi zvezdu turske serije Ljubav i kazna (Foto)

Popularni voditelj Ivan Ivanović je donedavno radio punom parom, dovodeći u emisiju ekskluzivne goste, iako su skoro sve njegove kolege uveliko na letnjoj pauzi, odmarajući se od posla i obaveza.

Ivan Ivanović za kraj sezone dovodi zvezdu turske serije Ljubav i kazna (Foto)



Ovog petka, u poslednjoj emisiji ove sezone, ugostiće tursku glumicu Nurgul Ješilčaj iz hit serije "Ljubav i kazna", koja je bila u žiriju ovogodišnjeg 20. festivala evropskog filma na Paliću. Ova sezona mu je bila opuštenija, zahvaljujući odličnom timu sa kojim radi, a koji broji njih 13. Ivan je odgovorio na nekolicinu pitanja o emisiji i privatnom životu, a evo i šta.

Ne mislite li da bi trebalo da svojom pričom "izbacite" starlete sa stranica novina?

"Moja publika, sve što treba da zna o meni, sazna u emisiji. Običnog čoveka koji kupuje novine ne zanima ništa više od toga. Razgovaram sa novinarima u koje imam poverenja. Nikakvu popularnost nisam stekao zahvaljujući tabloidima. Ako imaš emisiju koju gleda dva miliona ljudi, ne mogu te učiniti popularnim novine s tiražom od 50.000."

Zato ste rešili da povedete više računa o svom zdravlju. Kako se sada osećate kada ste smršali?

"Sjajno. Kao dečkić. Smršao sam deset kilograma. Alkohol ne pijem, osim kada sam u kafani. Vodim računa o količinama, i mogu vam reći da mnogo bolje živim. Super se osećam. Kad je reč o stresu, nerviram se onoliko koliko i svi drugi. Ne možeš to da izbegneš. Većinu stvari koje su me činile nervoznim, prebacio sam na ljude iz ekipe, radim samo svoj deo posla."

Napokon je stiglo leto i vreme za odmor. Putujete dosta?

"Sada idem na more. Trudim se da na svako putovanje vodim ćerku. Želim što više vremena da provedemo zajedno, a i da sa mnom obiđe mnogo zanimljivih destinacija."

Da li joj i dalje smeta što ste javna ličnost?

"Stidela me se veoma, a sad je ponosna što sam joj ćale. Ne voli kada se slikam i delim autograme, ali joj je u redu to što radim. Sad ima i predloge za emisiju. Imamo odličan odnos. Iskren sam prema njoj. Ona zna sve o meni i verujem da odnosi između roditelja i dece mogu da budu dobri samo ako su zasnovani na iskrenosti. Bitno mi je da je ona dobra kao osoba i da je srećna."

 Zamenili ste automobil vespom?

"Vespa je za mene bitna istorijska stvar. Bila je uvek obeležje gradskog fazona, na koji se furam. Odgovara mi sve što miriše na Beograd i veliki grad. Vespu su uvek vozili posebni ljudi."

Ivan Ivanović ovih dana odmara negde na moru uživajući sa svojom ćerkicom Stašom, a evo i kako se "oprostio" od fanova na društvenoj mreži.


Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>