Region

Svet

Ljuba Pantović se vratila bivšem dečku?! (Foto)

Ljuba Pantović je navodno obnovila vezu sa Slobodanom Brakovićem, pripadnikom Žandarmerije, sa kojim se zabavljala pre Aleksandra Čabarkape.

Ljuba Pantović se vratila bivšem dečku?! (Foto)



"Ljuba je malo spustila loptu. Valjda zato što se pomirila s bivšim dečkom, koji radi u Žandarmeriji. Zovu ga Sloba Spodoba. Imate njihove slike na Fejsu", otkrio je za "Kurir" Aleksandar Čabarkapa, a njena ćerka je u svom telefonu tražila fotografiju da pokaže maminog sadašnjeg momka.

I zaista, kako su njih dvoje ispričali, na Ljubinom Fejsbuk profilu se nalaze pomenute slike. Dečko po imenu Slobodan Braković bio je u društvu Pantovićeve, njene mlađe ćerke i novih prijatelja Goce Božinovske, Jovane Nikolić i Mikija Mećave, s kojima je bodi-bilderka nastavila druženje i po završetku rijalitija. Sudeći po fotografijama, njen novi-stari dečko se odlično uklopio.



Ljuba je na ovu vest odgovorila na Fejsbuku napisavši sledeće:

"Ima li kraja? Više je nego očigledno da jedna ameba živi za sliku u novinama i da pare u ovoj državi mogu sve. Dotična ameba se prvo proglasila mojim dečkom (nikada iz mojih ista nije izašlo njegovo ime i prezima, a dokaz za to je moj boravak na Farmi), zatim je počela da pljuje po mojoj deci i ocu moje dece ne bi li ga isprovocirala da napravi glupost, a sad su na tapet došli moji prijatelji... Da li je moguće da neki niko ima mogućnost da bez posledica sve ovo radi?", pitala se Ljuba.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>