Svet

Region

Džastin Biber pljunuo DJ-a u lice!

Džastin Biber pretvara se u najomraženiju i najarogantniju zvezdu. Poslednji ispad je napravio u klubu Soušl rum u Kolumbusu gde je pljunuo u lice lokalnom DJ.

Džastin Biber pljunuo DJ-a u lice!



Planetarno popularni Džastin Biber čije ponašanje nailazi na kritiku svih koji ne spadaju u kategoriju zaluđenih tinejdžerki poslednji ispad je napravio u klubu Soušl rum u Kolumbusu gde je pljunuo u lice lokalnom DJ.

DJ je puštao muziku, a tada ga je napao Džastin Biber okružen "gorilama".

"Njegovi telohranitelji su počeli da me guraju, rekli su da znaju da sam fotografisao Bibera i da to nije dozvoljeno", rekao je DJ u radijskoj emisiji.

"Uzeli su mi telefon i počeli kopati po njemu. Kad su shvatili da nisam fotografisao Bibera, vratili su mi telefon, ali Biberu su rekli da veruju da sam ga slikao", rekao je on i dodao da se tada "hrabro" pridružila i mlada zvezda.

"Počeo me psovati, a zatim mi je pljunuo u lice", rekao je DJ i dodao da će tužiti pevača i da će utvrditi test na hepatitis u strahu da ga je Biber zarazio.

Podsetimo, Džastin Biber je u martu napao i ispljuvao suseda koji mu je prigovorio zbog divljačke vožnje Ferarijem po komšiluku u kojem se igraju deca, podsećaju mediji u SAD.

Autor: I.M.
Izvor: FoNet
Foto: Billboard.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>