Region

Svet

Farma 2013 ne jenjava: Danijel i Jovana planiraju svadbu, Dule i Radojka imali seks!

Od proglašenja pobednika četvrte po redu "Farme" proslo je tri dana, ali bivši farmeri i dalje su pod budnim okom javnosti i izazivaju veliku pažnju.

Farma 2013 ne jenjava: Danijel i Jovana planiraju svadbu, Dule i Radojka imali seks!



Stanija Dobrojević i Filip Panajotović za nekoliko meseci planiraju život pod istim krovom, ali i zajedničkim snagama započinju svoj privatni biznis. A šta rade ostali bivši farmeri? Upravo ćete saznati.

Ljubav i nakon Farme 2013: Stanija i Filip započinju zajednički život i pokreću svoj biznis!
Supružnicima Duletu i Radojki Bogdanović je jedino bilo važno da se kamere ugase kako bi se na miru mogli prepustiti strastima. "Čim smo ušli u hotel, pao je seks. Jedva smo stigli da se izujemo i istuširamo. Odma’ smo se bacili na pos’o, ni pola sata nije prošlo", otkrila je Radojka za 24sata.

Tijana Macura se razvela posle Farme: Nisam mogla više da trpim nasilje
Drugi par čija se ljubavna priča rodila na imanju u Lisovićima, Danijel Alibabić i Jovana Nikolić nastavili su svoju romasu i po izlasku sa Farme. Naime, Danijel je odveo svoju verenicu u Crnu Goru, kako bi je upoznao sa familijom i dogovorio sve detalje oko svadbe koju planiraju na jesen. Do tada, manekenka se nada voditeljskom angažmanu na Pinku.

Nenad Aleksić Sha: Goca Božinovska je bila najbolja riba na Farmi! (Video)
Reper Nenad Aleksić Ša udvostručio je cenu nastupa nakon izlaska iz Farme te ugovorio nastupe po znatno višoj ceni. Ono što ga posebno veseli je činjenica da gazdama klubova i diskoteka to nije predstavljao problem.

"Ugovorio sam već pet nastupa, i to u inostranstvu. Čekaju me Švajcarska, Austrija... Drago mi je što su moje pesme postale još slušanije za vreme mog boravka na imanju i što je cena gostovanja skočila više nego duplo. Učešćem u "Farmi" samo sam profitirao", rekao je biši farmer Ša.

Autor: B.B.
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>