Region

Svet

Farma 2013: Saznajte kako je publika glasala od početka do kraja rijalitija!

Stanija bila na vrhu do tri nedelje pre kraja, a pala je kad je zaratila sa svima. Memo od samog ulaska bio među tri prva farmera, Ekrem, Filip i Goca ni blizu pobede.

Farma 2013: Saznajte kako je publika glasala od početka do kraja rijalitija!



Četvrta sezona rijalitija “Farma” je završena, a prašina oko glasanja i dalje ne jenjava. Pobednik ove sezone je Sarajlija Sulejman Memo Haljevac, dok su drugo i treće mesto osvojile starleta Stanija i Radojka. Pogledajte kako je izgledao trend glasanja od početka šoua, ko je bio favorit tokom trajanja i ko nije bio ni blizu pobede.

Stanija je ljuta, jer misli da je Memo trijumfovao kada je Amar Jašarspahić na svom koncertu pozvao publiku da glasa za zemljaka. Ipak, podaci o glasanju tokom čitave sezone govore drugačije. Stanija je od samog starta bila prva, sve do tri nedelje pred kraj. Nakon toga ju je zamenio Memo, a Ekrem i Goca Božinovska nisu bili ni u blizu pobede.

Ekrem je od samog početka imao slab plasman kod publike, a kako je šou tekao, imao je sve manju podršku glasača. Jevrić je bio ubeđen da će trijumfovati, budući da tvrdi da mu je sam Željko Mitrović obećao pobedu. Ni Goca Božinovska se nije proslavila, budući da je bila blizu Ekrema, ali daleko od 50.000 evra. Filip Panajotović je po povratku skočio na rang-listi, ali je posle nedelju dana opet pao.

Ipak, Radojka je bila potpuno iznenađenje i kako se bližio kraj, za nju se glasalo prilično, uglavnom iz ruralnijih sredinaod strne onih koji su bili protiv Stanije i Mema. Stanija je od samog starta bila prva na rang-listi, ali je počela da pada tri nedelje pred kraj. Tome je verovatno doprinelo njeno preterano isticanje "da je svi mrze i da su protiv nje". Takođe, konstantne svađe sa Filipom verovatno su doprinele da starleta počne da gubi podršku glasača.

Iako je na imanje u Lisoviću ušao posle mesec dana, Sulejman Memo Haljevac je odmah prisvojio visoku poziciju na tabeli. Ipak, na kraju je za njega glasala ujedinjena Bosna, a Memo se sam zahvalio na složnosti svojih poštovalaca. Pored fanova, za slikara su glasali i oni koji su bili protiv Stanije, budući da je u Srbiji veći trend da se glasa protiv nekog, nego za svog. Na kraju je upravo to i presudilo.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>