Region

Svet

Farma 2013: Deca Goce Božinovske priredila žurku farmerima posle superfinala! (Foto)

Ekrem Jevrić napravio je pravu pometnju nakon superfinala Farme, na zabavi koju su organizovala deca Goce Božinovske u njihovoj porodičnoj kući u Surčinu. Gospoda iz Njujorka uspeo je da nađe čak dve devojke, i to u isto vreme. Tamo to nikome, osim njemu, nije pošlo za rukom.

Farma 2013: Deca Goce Božinovske priredila žurku farmerima posle superfinala! (Foto)



Izgleda da je njegovom šarmu teško odoleti, pa su tako pale i dve cice s kojima je ludovao. Dok ga je jedna zabavljala i nazdravljala s njim, druga se skidala u brushalter, a on nije mogao da odvoji pogled od njenih grudi.

Gocina ćerka Jelena Vučković i njen prijatelj Jovan s bendom su zabavljali prisutne, dok su Miki, Ljuba, Danijel i Jovana, Seksi Sandra i ostali uživali u piću i pici. Zapevala je i domaćica kao i njen najbolji prijatelj s Farme Miki Mećava.

Farma 2013: Održana žurka za kraj rijalitija, Stanija i Filip zvezde večeri! (Foto)
Jovana Nikolić šetkala se celo veče na žurki kod Goce Božinovske u providnoj haljinici bez brushaltera, pa su joj se videle bradavice. To, izgleda, nimalo nije smetalo njenom vereniku Danijelu Alibabiću, jer joj nijednog trenutka nije skrenuo pažnju. Možda zato što su drugi gledali, a on je taj koji je na kraju skinuo haljinu. Inače, njih dvoje su juče otputovali u Podgoricu. Pevač svoju porodicu nije video otkad je ispao iz Farme, pa je ovo idealna prilika da verenicu upozna sa svima. Budući mladenci u Crnoj Gori će ostati nekoliko dana, pa se vraćaju u Beograd, gde će početi s pripremama za veliku svadbu, koja bi trebalo da bude na jesen.

Dule Bogdanović skidao se pred mnogobrojnim ljudima koji su sedeli u studiju. On je tokom reklama bez blama ustao i skinuo sa sebe košulju i potkošulju, s opravdanjem da mu je prevruće. Kako bi ispao šmeker, vrteo je košulju i pevao, a zatim je obukao.



Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>