Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas pokušava da se približi Staniji!

Pred sam kraj rijalitija Vesna Rivas je potpuno "promenila ploču" te sad sve više vremena provodi sa Stanijom pružajući joj savete, ohrabrenje i podršku.

Farma 2013: Vesna Rivas pokušava da se približi Staniji!



Farma 2013: Stanija i Filip se pomirili sa Vesnom Rivas! (Video)
Nakon što se pomirila sa Stanijom i Filipom, Vesna Rivas je provela neko vreme u razgovoru sa starletom uveravajući je da su sve njihove svađe rezultat nesporazuma, te da su u suštini vrlo slične budući da su mnogi ljubomorni na njih.

"Mnogi moji bivši danas bi hteli da mi budu sadašnji. Kasno su shvatili da sam jedna u milion. Moraš da navučeš gard koji ja imam i bilo bi ti bezbolnije da prođeš ovim zmijarnikom. Imala sam ludu sreću da sam u svoje vreme proživala sve. Bila super riba, udala se, ostvarila se kao majka, žena, pa kao radnik... Proputovala svetom", počela je priču Vesna.

"Ja sam te odmah skenirala, ista si kao ja. Otac Krajišnik kao i tvoj. Samo da nisi imala gard tokom ovih dana, a sve što sam izgovorila htela sam da te prodrmam. Moraš da nosiš taj svoj krst", objašnjavala je Vesna sličnosti između nje i starlete.

"Ovo što pokušavaju da urade meni je u stvari ljubomora. Sve žene su ljubomorne na mene, a muškarci samo oni koje sam odbila, pa im proradila sujeta", rekla je Stanija.

"Žao mi je što ranije nismo sele da popričamo kao drugarice, nego si se povlačila u sebe", izjavila je Vesna, a da li je ovo početak novog prijateljstva na Farmi ostaje da vidimo.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>