Svet

Region

Objavljena biografija Anđeline Džoli

Dugo najavljivana knjiga "Anđelina" Endruja Mortona, ugledala je svetlos dana u ponedeljak. Ova neautorizovana biografija o životu holivudske glumice Anđeline Džoli za vrlo kratko vreme postala je bestseler širom Amerike.

Objavljena biografija Anđeline Džoli



Uprkos velikoj pomami za delom, kritičari su negativno osudsili Mortona zbog neproverenosti informacija i vrlo nesigurnim izvorima. U većem delu knjige govori se o Anđelininom komplikovanom odnosu sa roditeljima, ali pisac otkriva i neke druge detalje iz njenog života. Pominje se da je početak glumičinih problema nastao kada je otac, glumac Džon Vojt napustio porodicu, te da je čak u jednom momentu i majka Marselin Bertran napustila Džolijjevu, od kada datira njen veliki strah od napuštanja. Sve nedaće u porodici navele su je na konzumiranje droge, samopovređivanje, eksperimentisanje sa biseksulanošću i probleme u odnosu sa muškarcima. Morton čak "saznaje" da je poznata glumica Breda Pita osvojila preko deteta. Često je poturala Bredu svog usvojenog sina, prema kome je on stvorio snažan roditeljski instikt.

Bilo kako bilo, Mortonova otkrića o životu Džolijeve vrlo su neutemeljena, a kao najveći izvor navodi dadilju koja je nekada čuvala Anđelinu i njenog brata.    

Viber

Izvor: Svet Plus


>