Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Memo sluge ove nedelje!

Ovo nije prvi put da Saška Karan bira svoje sluge, a ovaj put se odlučila da to budu Stanija Dobrojević i Memo.

Farma 2013: Stanija i Memo sluge ove nedelje!



Saška je poznata po tome što voli da detaljno objasni svoje odluke, a tako je i bilo i ovoga puta. Prvo je podigla Staniju, Gocu i Jovanu. Staniji je rekla kako mora da shvati da je niko ne mrzi, ali i da mora malo više poštovanja da pokaže prema starijima. Jovani je dala sve pohvale na ponašanje, ali navela je da ju je zaboleo njen štapić tačnije razlog zbog kog joj je dala štapić. Goci je rekla da joj je draga koleginica i kako je neće staviti za slugu zbog toga što zna da se plaši zmija te ne želi da je pošalje u izolaciju gde bi mogla sa nekom i da se susretne.

Potom, sasvim neočekivano sve tri je poslala da sednu a podigla tri muškarca. Danijel, Sha i Memo su dobili "konstruktivnu kritiku" od Saške, a pogotovo Sha koga je nazvala zlikovcem ali i navela da ga neće postaviti za slugu jer nije osvetoljubiva. Potom je svoj trojici naložila da sednu.

Saška se očigledno izuzetno zabavljala određujući sluge, a na kaju se odlučila da to učini metodom eci-peci-pec. Nažalost ovu zamisao je onemogućila zadruga, tako da je Saška bila prisiljena da direktno odluči, a večeras se odlučila da sluge budu Memo i Stanija.

"Interesantno do kraja", zaključila je Saška sa zadovoljnim osmehom.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>