Svet

Region

Sulejman Veličanstveni: Gledaoci nezadovoljni novom Hurem! (Foto)

Odlazak Merjem Uzerli, otresite glumice koja je savršeno glumila uzvišenu sultaniju, ostavio je velike posledice na seriju "Sulejman Veličanstveni".

Sulejman Veličanstveni: Gledaoci nezadovoljni novom Hurem! (Foto)



U 103. epizodi pojavljuje se nova glumica koja tumači ulogu sultanije Hurem, a iako ona kaže da je ponosna na tu ulogu i da se "oseća počastvovano", gledaoci većinom dele negativan stav po pitanju Vahide Gordum koja je zamenila popularnu Merjem Uzerli.


Foto: birbak.mynet.com

Na društvenim mrežama osvanuo je veliki broj komentara gledalaca koji su se bunili zbog promene glumice, a mnogo njih reklo je da odustaje od serije i ne želi više da je prati, jer je Hurem bila "srce i duša" ove serije.

Produkcijska kuća shvatila je da odlazak Merjem Uzerli iz serije u mnogome utiče na gledanost, pa su na sve načine pokušavali da je ponovo angažuju. Turski mediji pisali su da je produkcija čak razgovarala sa Huseinom, ocem lepe Merjem, u nadi da će je on nagovoriti da se vrati u seriju, ali ni taj potez nije uspeo.


Foto: screenrush.co.uk

Merjem Uzerli mora da plati 800.000 eura zbog iznenadnog napuštanja serije Sulejman Veličanstveni!
Podsećanja radi, Merjem se prvo lečila od depresije, onda su turski mediji objavili da je trudna, a glumica je nekoliko puta putem društvenih mreža obaveštavala svoje fanove "da je najgore prošlo". Sem toga, govorkalo se da će Merjem morati da plati produkciji "Sulejmana" 800.000 eura jer je iznenadno napustila seriju.

U svakom slučaju, zbog protesta u Istambulu, nastavak snimanja serije je pod znakom pitanja, a glavni glumac koji tumači ulogu Sulejmana pridružio se strasnim protestantima.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/babakus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>