Region

Svet

Jelena Karleuša kao u pesmi poručuje zlim jezicima: Palite miševi, stiže godzila!

Pevačica Jelena Karleuša održaće u subotu uveče koncert "Viva la diva" na Ušću, gde će obožavaocima prirediti spektakl za pamćenje.

Jelena Karleuša kao u pesmi poručuje zlim jezicima: Palite miševi, stiže godzila!



Mada se ovih dana pisalo i pričalo da je prinuđena da otkaže nastup zbog moguće poplave i slabe prodaje karata, kontroverzna Džej Kej poručuje da je ništa neće sprečiti da izazove muzički zemljotres na čuvenoj beogradskoj "livadi".

"Primetila sam da zli jezici bacaju drvlje i kamenje na mene i koncert, koji sam mesecima pripremala, ali poručujem im kao u pesmi "Ferari": "Palite miševi, stiže godzila"! Miševi vole da cijuču, a onda dođe cica-maca i oni se razbeže. Većina tih "miševa", koji ne žele da održim koncert, tražila je kartu za isti. Sa zadovoljstvom ću im pokazati gde je šalter Eventima", kaže Jelena.

Karleušin koncert najavljen je kao najambiciozniji multimedijalni spektakl na Balkanu. Sastoji se iz četiri dela u kojima će publici tokom tri sata programa, dočarati priču o ljudima koji su bili ispred svog vremena. Njihov put, nerazumevanje, borbu, pad, pobedu i posthumnu slavu. Gigantska i hidraulična bina, koja se sastoji iz centralnog dela, kružne piste i "ostrva", 40 igrača, pirotehnika i ostali specijalni efekti, doprineće da ova noć bude nezaboravna.

"Uložila sam krv, suze i znoj, ogromna materijalna sredstva i napor da bih mom gradu, ali i celom Balkanu, pružila spektakl koji će ostati upamćen. Posle mog koncerta, trava više neće rasti na Ušću", poručuje Karleuša, koja je prvi solistički koncert održala 2010. pred oko 10.000 ljudi u "Areni".

Menadžer Raka Marić iz produkcijske kuće "Mjuzik star", koja pruža tehničku podršku pevačicinom produkcijskom timu, očekuje da će na Jeleninom koncertu biti od 20.000 do 30.000 ljudi. Kapije na Ušću biće otvorene od 17 časova, a šou počinje u 20.30.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>