Ostalo

Sme�no

Hvalio se u vozu kako vara ženu, putnica ga čula i objavila njegovu fotografiju na Fejsbuku!

Muškarac koji se u vozu hvalisao da vara svoju ženu, javno je izvrgnut ruglu na Fejsbuku, nakon što ga je čula jedna putnica i objavila njegovu fotografiju.

Hvalio se u vozu kako vara ženu, putnica ga čula i objavila njegovu fotografiju na Fejsbuku!



Slika muškarca koji je zajedno s prijateljima putovao vozom iz Filadelfije, podeljena je na internetu više od 183.000 puta otkako ju je putnica iz Pensilvanije u sredu postavila na mrežu.

"Ako je ovo Vaš muž, želim da Vam kažem da sam putujući vozom iz Filadelfije dva sata morala da slušam hvalisanje jednog luzera i njegovih prijatelja o njihovim ljubavnim avanturama i o tome kako su im žene glupe pošto ne mogu da ih otkriju. Molim, šaljite dalje", napisala je Stef Strejer.

Nije poznato da li je muškarac identifikovan, ali se nakon objavljivanja fotografije i propratnog teksta rasplamsala rasprava o tome da li je dozvoljeno sramotiti nepoznatu osobu u društvenim medijima.

Blog sajtovi, kao što je Subwaycouture.com, pružaju mogućnost svima koji svakodnevno putuju vozom na posao, i kojima se smučilo bezobzirno ponašanje njihovih saputnika, da se "izduvaju".

Putnici koji smatraju da nihove kese imaju više prava na mesto nego drugi ljudi, alkoholičari, kao i oni koji jedu u sredstvima javnog prevoza i prljaju ih - samo su neki od onih koji na tom sajtu bivaju izvrgnuti ruglu.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>