Region

Svet

Farma 2013: Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Andrija Aki Marković i Miki Mećava idu u duel!

Večeras je dodelom štapića u arenu poslat Andrija Aki Marković, dok je najmanje glasova publike dobio Miki Mećava. Stanija i Filip su po kazni direktno nominovani.

Farma 2013: Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Andrija Aki Marković i Miki Mećava idu u duel!



Ove nedelje sluge su bili Aki i Ljuba. Kao i uvek Ljuba se pokazala kao sposobna, dok se Aki osetio ugroženim odmah na početku te je cele nedelje delovao malo obeshrabreno, kao da je siguran da će baš on otići u duel. Farmeri su mahom komentarisali da su Akiju dosta gledali kroz prste jer je mlad, ali da više ne mogu. Jedini koji je stao na Akijevu stranu bio je Filip Mitrović, a konačan rezultat bio je 11 štapića za Akija, a 3 za Ljubu.

SMS glasovima publike, kao drugi takmičar koji će sutra otići u arenu izglasan je Miki Mećava.

Ognjen je potom pročitao pismo od zadruge. Stanija i Filip su prekršili jedno od pravila farme, tojest da u toaletu može da bude samo jedna osoba u tom trenutku. Budući da opomene nisu delovale, zadruga od farmera traži da sami izglasaju da li da se postavi kamera u kupatilu ili da direktno nominuju Staniju i Filipa. Većina farmera su kao pravi drugovi glasali za postavljanje kamera, međutim Radojka, Vesna i Saška su bile protiv, a sa njima se složio i Era tako da su Stanija i Filip poslati u arenu.

"Sve zbog tebe Filipe. Honorar, honorar, arena", žalila se Stanija.

Stanija, Filip, Aki i Miki su otišli u izolaciju, a borba za opstanak na imanju na programu je sutra uveče.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>