Region

Svet

Nikolina Pišek: Za mene je inteligencija najveći afrodizijak!

Nikolina Pišek, voditeljka, seks-simbol i dizajnerka enterijera, otkriva je da je njen najveći afrodizijak inteligencija, a da je najviše odbija glupost.

Nikolina Pišek: Za mene je inteligencija najveći afrodizijak!



"Za mene je inteligencija najveći afrodizijak, a glupost može mnogo da me iziritira. Ne volim da budem u blizini glupih ljudi, koliko god njima bilo dobro u njihovim glavama. Glupost je opasna jer nikad niste dovoljno pametni da predvidite reakcije ljudi s ograničenom moždanom aktivnošću, i nikad ne znate kako vam iz te iste gluposti mogu naštetiti", izjavila je Nikolina.

Pišekova je nedavno osnovala producentsku kuću.

"To znači samo da sam radoznala i spremna za neke nove stvari. Znate, kad godinama menjate gume u automehaničarskoj radionici, onda ste spremni i za svoju vulkanizersku radnju. Imam iskustvo, znanje stečeno istim, znam da se neke stvari mogu napraviti i bolje nego što imamo prilike da gledamo, osećam ukus publike i mislim da je nepravedno potcenjena. Hoću li se povući ili ne kao voditeljka, odlučiću spontano, kao i sve u životu."

"Divno je imati slobodu da se kaže "ne". Radim samo ono što me veseli i inspiriše", objasnila je Nikolina glavnu prednost posedovanja sopstvene producentske kuće.

Autor: I.M.
Izvor: Nedeljik
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>