Svet

Region

Pogledajte zabranjenu reklamu Pamele Anderson (Foto+Video)

Pamela Anderson nedavno je snimila reklamu koja je toliko provokativna da je vrlo brzo postala zabranjena.

Pogledajte zabranjenu reklamu Pamele Anderson (Foto+Video)



Razlozi za to su "jer je seksistička i vređa žene" budući da se Pamela u ovoj reklami pojavljuje u zlatnom kupaćem kostimu i prska penom zajedno sa Vanesom Hadžins koja je takođe vrlo provokativno obučena.

45-godišnja Pamela još jednom je pokazala da je jedna od najzgodnijih žena na planeti, a upravo to je bilo potrebno kako bi se ispratila priča reklame koja je zamišljena.



Naime, priča koju reklama ilustruje je poslovni sastanak na kome su Pamela i Vanesa, a zatim fantazije koje muškarac prisutan za stolom ima o njima - dve prezgodne žene u kupaćim kostimima koje se polivaju penom, a u prvom planu su njihove grudi.



Nadzorni odbor za standarde oglašavanja ocenio je da su Pamela i Vanesa predstavljene na seksualizovan način čime se ostavlja utisak da svi muškarci posmatraju svoje koleginice sa seksualnim mislima, a ne isključivo kao kolegenice koje su im ravnopravne. Sa druge strane, kompanija koja je radila ovu reklamu demantovala je da se radi o pornografskom sadržaju.

"Predstavljene su kao atraktivne i samouverene poslovne žene, dok je čovek koji ih zamišlja šmokljan koji ne sme da priđe devojci", objasnili su iz "Dreamscape Networks-a" koji je radio na ovoj reklami, a možete je pogledati ovde:



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>