Svet

Region

Hurem: Najteži deo lečenja je iza mene!

Glumica nemačko-turskog porekla, Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", obratila se prijateljima nakon iznenadnog odlaska sa snimanja.

Hurem: Najteži deo lečenja je iza mene!



29-godišnja glumica je objavila na Tviteru sledeće: "Dragi prijatelji, pre svega, dozvolite mi da vam kažem da mi je neizmerno žao što vam se tek sada javljam, ali danas je prvi dan da se osećam bolje. Što se lečenja tiče, najteži deo je iza mene".

Merjem je, navodno, napustila snimanje popularne serije zbog lošeg psihičkog stanja i otišla u svoj rodni grad Berlin. Kako su mediji pisali, upala je u stanje depresije i završila na psihijatriji u jednoj privatnoj berlinskoj klinici. Javila se samo bliskim prijateljima, ali producentima nije obrazložila svoj odlazak kao ni datum povratka, pa su joj zapretili otkazom. Turski mediji preneli su i da su već našli novu Hurem, tursku glumicu i pevačicu Gulcin Santircloglu.

Merjem trenutno uživa u dugim šetnjama sa svojim psom, koje je smiruju, a tvrdi da je depresija samo prolazna faza u njenom životu. Medijima se obratila izjavom da samo ona i njena prorodica znaju šta trenutno proživljava i zamolila ih da je ostave na miru.

Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>