Region

Svet

Gagi Đogani: Imam novu devojku!

Gagi Đogani, član grupe "Funky G" posle godinu dana samovanja konačno je zaljubljen. Izabranica njegovog srca nije iz javnog života, ali kako Gagi navodi, potpuno ga je osvojila i na dobrom je putu da se ozbiljno zaljubi.

Gagi Đogani: Imam novu devojku!



“Odnedavno imam devojku i mogu da kažem da sam na putu da se opasno zaljubim. S obzirom na to da je naša veza tek na početku, a da moja nova devojka nije iz javnog života, za sada ne bih želeo da otkrivam njen identitet, ali će javnost uskoro saznati ko je dama koja je osvojila moje srce. Našu vezu za sada ne bih mogao da okarakterišem kao ozbiljnu, ali iako smo zajedno samo nekoliko nedelja, između nas postoje obostrane emocije koje se svakodnevno sve više razvijaju, tako da mislim da ćemo s vremenom uploviti u nešto ozbiljniju priču” - izjavio je Gagi za jedan časopis.

Iako je tri meseca proveo na "Farmi", Gagi ne planira da ovo leto ide na more već će se potpuno posvetiti poslu.

"Ne planiram da idem na more sa devojkom, ali sam imao želju da ovog leta ćerke odvedem na letovanje. Međutim, planovi su se malo promenili jer su one otišle sa svojom majkom Anabelom i njenim dečkom Mladenom Radulovićem, tako da ću ih ja odvesti na neku planinu. Odlučio sam da se ovog leta 'bacim' na posao, pa ću tako dosta raditi u Makedoniji u svim turističkim mestima pored Ohridskog jezera, a verujem da ću posle toga nastupati i u Crnoj Gori”, kaže Gagi .

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>