Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi: Preživela sam pakao u braku! (Foto)

Pevačica i učesnica rijalitija Veliki brat, Ivana Stamenković Sindi, otkriva na koji način kao samohrana majka odgaja ćerku Petru i kaže da je preživela mukotrpan period sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem.

Ivana Stamenković Sindi: Preživela sam pakao u braku! (Foto)



Iako je povremeno i sama bila akterka skandala pred kamerama TV B92, modna dizajnerka i pevačica Ivana Stamenković Sindi (33) zadovoljna je svojim učešćem u petoj sezoni rijalitija VIP Veliki brat. Za vreme Ivaninog boravka u kući na Košutnjaku, novinske stupce punile su priče o njenom odnosu sa Nikolom Pavlovićem, sinom vlasnika jednog restorana na Avalskom putu s kojim je bila u višegodišnjoj bračnoj zajednici.

Nakon oprobavanja u eksperimentalnim uslovima za život, mnogi bi na njenom mestu potražili stručne savete psihologa i psihijatra, ali Stamenkovićeva je famoznu kuću na Košutnjaku napustila mentalno jača neko ikada.

"Nije mi narušen unutrašnji mir i to je najbitnije. Tek nakon učešća u Velikom bratu shvatila sam koliko sam psihički jaka jer sam preživela ludu kuću, a izašla normalna i svoja. Sve je to bilo najstresnije za moje roditelje koji su videli da u rijalitiju nemam normalne uslove za život. Bilo je mnogo prljavo i zaista smo boravili u nehigijenskim uslovima", kaže Ivana kojoj je tokom života u izolaciji najviše nedostajala ćerka Petra.



"Petra je pomalo gledala rijaliti i kada smo se videle nakon mog izlaska iz kuće, rekla je: "Jao, mama konačno si izašla iz televizora". Mnogo sam plakala kad smo se srele jer nikada pre toga nismo bile razdvojene duže od deset dana. Nikada je više neću ostaviti na tako dug period. Tokom mog učešća u Velikom bratu, Petra je boravila kod mog bivšeg muža i njegovih roditelja", ističe vlasnica novog hit singla Telo gori koja je dala štur odgovor na novinske spekulacije kako je njen bivši muž zapravo kidnapovao svoju ćerku rekavši Ivaninim roditeljima da više neće videti unuku.

"Ne želim da komentarišem takve novinske natpise i ne mislim da će ubuduće moj bivši muž bilo šta pričati na tu temu. To je naša stvar i mi smo zbog deteta u korektnim odnosima", kaže bivša članica grupe Models koja je u javnosti označena i kao osoba koja je u braku pretrpela maltretiranje različitih vrsta.



"Moje iskustvo zaista je bilo takvo, preživela sam pakao i zato se više neću udavati. Sada sam srećno razvedena. Nikolu sam dugo poznavala pre venčanja, ali problem je u tome što mi devojke tražimo neku strast koja je totalno nebitna za bračne odnose. Tu je najvažnija partnerova podrška koji mora prevashodno da vam postane prijatelj pa tek onda sve ostalo. Zabavljanje je sasvim druga stvar. To što je u vezi čarobno i privlačno, za brak je potpuno nevažno. A ja sam se više vodila strašću i fizičkom privlačnošću koja mi u braku ništa dobro nije donela", kaže Ivana koja je u zajednici sa Nikolom dobila preslatku ćerku.

"U svog bivšeg muža baš sam bila zaljubljena. Iz te strasti rodila sam i dete. Potom je nastupila majčinska ljubav koja briše sve moje životne greške", sigurna je zgodna pevačica čije su sve bivše veze bile fatalne.

"Volela sam strastvene veze, što ne znači da sam volela i opasne momke. Fatalno sam se zaljubljivala i to je super samo za zabavljanje, ali nema nikakve veze sa brakom. Kada sam se udavala, nisam bila dovoljno iskusna da spoznam kako su za njega najbitniji poštovanje i duboka ljubav", navodi doskorašnja učesnica rijalitija.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>