Region

Svet

Farma 2013: Era Ojdanić na ivici suza zbog zadruge!

Jutros je Proka došao na imanje i farmerima doneo jogurt i burek sa mesom i sirom.

Farma 2013: Era Ojdanić na ivici suza zbog zadruge!



Iako su farmeri poslednjih dana imali velikih problema oko hrane, a posebno Memo i Vesna koji se umalo nisu "poubijali" zbog toga ko šta jede, Era nije mogao da pojede svoju nagradu.

Naime, zadatak da pojedu burek dobili su Era, Goca, Filip Mitrović, Stanija, Jovana, Danijel i Radojka. Dok su oni jeli burek i pili jogurt, ostali farmeri su morali da stoje ispred njih i da ih gledaju. Era Ojdanič odbio je zadatak jer ne može da jede dok ga drugi gledaju.

Jako se uzbudio jer mu je bilo neprijatno pa su mu i oči zasuzile, a i sam je rekao: "Ne mogu da jedem, evo rasplakaću se očevog mi groba. Ne mogu!". Ovaj Erin gest verovatno je dirnuo one koji nisu učestvovali u zadatku, međutim iznervirao je Staniju.

Izgladnela starleta počela je da viče na Eru jer joj je bilo neprijatno što je ona prihvatila da jede pred drugim farmerima.

"Šta sad ni ja ne treba da jedem?!", viknula je Stanija, a Era joj se izvinio i zamolio je da jede, na šta mu je ona rekla da samo sedne i ćuti ako već ne može da jede, jer je i njoj doručak preseo zbog Erine scene.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>