Svet

Region

Novak Đoković proslavio rođendan: Fanovi oduševili kralja belog sporta!

Dvadeset i šest slavljeničkih svećica svetlucalo je u sredu na rođendanskoj torti Novaka Đokovića, koji je prvo zamislio želju, a onda ih i ugasio sa osmehom na licu i u sjajnom raspoloženju.

Novak Đoković proslavio rođendan: Fanovi oduševili kralja belog sporta!



Najbliži prijatelji su napravili lepu atmosferu u Noletovom domu u Monte Karlu, a proslava je i ovog puta bila skromna, ali puna šale i veselja. Ukus kolača se veoma dopao najboljem teniseru sveta, baš kao što je bio slučaj i prošle godine, kada mu je devojka Jelena Ristić lično spremila tortu...

U isto vreme radovali su se i brojni Novakovi fanovi širom planete, koji su takođe pravili slatkiše u Đokovićevu čast, ali i slali na desetine hiljada čestitki, pozdrava, pesmica, fotografija, kolaža... Po trudu su se istakli navijači iz Vijetnama, koji su ukrasili tortu svojom državnom zastavom i napisali na vrhu - "Iz Vijetnama sa ljubavlju", naslikavši Noletov portret na vrhu, uz sveće sa brojevima 22 i 5, označavajući dan i mesec kada je rođen šampion iz Beograda.

Dečji hor "Srculence" iz Valjeva mu je poslao video-klip sa pesmom, i porukom "Živ nam bio na mnogaja ljeta", a bilo je pozdrava i iz Francuske, Kine, Australije, Meksika, Brazila, Kanade, i gotovo svih zemalja Evrope i sveta...

Fanovi su mu poželeli dobro zdravlje, sreću u životu i na teniskom terenu, titulu na predstojećem grend slemu u Parizu, i što jaču i veću ljubav sa Jelenom.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>