Region

Svet

Milan Popović sa sinom stigao u Beograd (Foto)

Dok popularna hrvatska pevačica Severina Vučković završava poslovne obaveze u susednoj nam državi, njena jača polovina doputovala je sa sinom u Beograd, gde će provesti par dana.

Milan Popović sa sinom stigao u Beograd (Foto)



Naime, na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u subotu, negde oko 16 časova na VIP izlaz izašao je Milan Popović sa malim Aleksandrom, kog je držao u naručju, i sa dadiljom u pratnji. Kako se naša ekipa tog momenta zatekla na licu mesta, uslikala je Severinine dečake, koji su raspoloženi ispozirali fotografu i ušli u automobil koji ih je čekao.



Kako smo saznali od izvora bliskog biznismenu, on je nekoliko dana boravio u Splitu sa suprugom i detetom, ali pevačica zbog obaveza koje ima nije mogla da krene sa njima za Beograd. Iako je bio raspoložen i nasmejan, Popović ipak nije želeo da priča za medije, već je samo uz osmeh pozdravio fotografe.

Svojim privatnim avionom Milan i Aleksandar su sleteli u našu prestonicu, a kako smo načuli, za par dana pridružiće im se i Seve, međutim, dok se to ne desi, pored tata Milana o njihovom sinu brinuće i bebisiterka.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>