Region

Svet

Farma 2013: Haos! Zorica Marković inicijator opšte tuče, farmeri sve deblji i nervozniji!

Zorica Marković je i posle svih opomena od strane lekara, da svakodnevno brine o svom zdravlju i pazi na suvišne kilograme koji mogu izazvati srčane probleme, protiv svog zdravlja išla sve dublje i dublje.

Farma 2013: Haos! Zorica Marković inicijator opšte tuče, farmeri sve deblji i nervozniji!



Vidno neraspoložena sa društvom na farmi, jer je ona pevač sa velikim životnim iskustvom, žena koja je obišla celi svet izgubila je volju da radi na sebi i svojoj sada već "preteranoj kilaži".



Kako bi se ispraznila od hrane, pića i stresa jer su svađe svakog dana prisutne (sastavni deo svakog rijalitija), počela je da smanjuje unos hrane, ali provokacije od strane mlađih, zgodnijih pa i mnogo atraktivnijih koleginica, kao što je Stanija - seks simbol Farme, u petak su je dokusurile.



Zorica vidno nezadovoljna svojim izgledom nije mogla da se suzrdži pred kamerama i iskontroliše svoje samopouzdanje, već je pukla i time napravila haos na farmi.



Dok su VIP učesnici u drugom rijalitiju radili na sebi i svom fizičkom izlgedu, a time bili mnogo smireniji pred rundama svađe, na Farmi se to za sada nije desilo.

Pobednik Velikog brata je za samo par nedelja skinuo stomak, a Soraja je smršala 7 kilograma.



Pink televizija kao najveći gigant u proizvodnji sopstvenih programa na 60 TV kanala, brzo je odreagovala udaljivši Zorku sa Farme, jer strogo vode računa o pravilima igre. Usledili su ovakvi komentari kolega:

Era Ojdanić - "Zorice, znaš da komentarišeš koleginice u Akademiji debelih, prvo sebe dovedi u red, pa onda kometariši!"

Milan Tarot - "Zorice, moramo da skinemo stomačine, eksplodiraćemo!"



Saška Karan i Era Ojdanić bili su vidno neraspoloženi zbog bahatog ponašanja Markovićke.

Kada je Stanija probala kafu za navodno mršavljenje, smučilo im se.



Ono što mi možemo da joj poručimo za kraj jeste - Markovićka, biće prilika da u sledećem rijalitiju dođeš do izražaja, do tada "radi na sebi"!

Preko 20.000 pristiglih e-mailova našem portalu, uputilo je komentar na Zoricin izgled i njeno ponašanje. Više sreće u sledećem broju...

Autor: B.B.
Foto: Prtintscreen YouTube
Foto Naslovna: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>