Region

Svet

Ana Ivanović: Sujeverna sam i ne podnosim alkohol

Nekada naša najbolja teniserka, Ana Ivanović, i dalje naporno trenira pokušavajući da se vrati u vrh svetskog tenisa. Do tada, Ana je našla malo vremena i sa fanovima podelila delić svoje intime.

Ana Ivanović: Sujeverna sam i ne podnosim alkohol



Na pitanje zašto ne pije alkohol, Ana kaže: „Nema tu nikakve tajne, alkohol mi ne prija i mogu da se napijem od jednog piva! Samo u specijalnim prilikama popijem čašu vina ili šampanjca.“

Svi oni koji su želeli da saznaju kako Ana provodi vreme pre izlaska na teren, dobili su odgovor iz prve ruke: Ana čita u svlačionici, sluša muziku sa iPoda ili rešava sudoku. Omiljeni pevač joj je Vlado Georgiev, a posebno izdvaja njegovu pesmu „Anđele“.

Navijačima iz inostranstva poručila je da u Beogradu obavezno posete ušće Save u Dunav, Kalemegdan i da svrate do nekog od mnogobrojnih splavova.

Na pitanje da li je sujeverna i kako se oseća kada shvati da je protivnica jača od nje, Ana je odgovorila: „Kada gubite, najvažnije je da se fokusirate na to kako da se vratite u meč. Veoma je bitno da ne paničite i da ne razmišljate o rezultatu… Umesto toga, morate da razmišljate o svojoj taktici. Tačno je da sam veoma sujeverna.“

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>