Svet

Region

50 nijansi - Siva: Džo Rajt režira, Kira Najtli u glavnoj ulozi?

Britanski režiser Džo Rajt glavni je favorit za reditelja filmske adaptacije erotskog romana E L Džejms "50 nijansi - Siva", a budući da je Kira Najtli glumila u većini njegovih filmova, sve su šanse da bi ona mogla da odigra ulogu naivne studentkinje Anastazije Stil.

50 nijansi - Siva: Džo Rajt režira, Kira Najtli u glavnoj ulozi?



List "Holivud riporter" prenosi, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Rajt, koji ima dugogodišnje veze sa studijima "Focus" i "Universal" koji su platili pet miliona dolara za prava na roman, glavni favorit za režiju filma prema scenariju Keli Marsel.

Rajt i Najtli (28) sarađivali su na tri filma "Gordost i predrasuda", "Pokajanje" i "Ana Karenjina", a glumica, kako podseća "Indipendent", ima iskustva kada je reč o sado-mazo odnosima, jer je igrala histeričnu pacijentkinju koju je Majkl Fasbenderov Karl Jung tukao četkom za kosu u filmu "Opasan metod" Dejvida Kronenberga.

Kada je reč o ulozi problematičnog milijardera Kristijana Greja, najviše se pominju Rajan Goslin, Ijan Somerhalder i Fasbender.

Najtli, koja se udala prošle nedelje, izjavila je u decembru da nije zainteresovana za ulogu, ali sa ulaskom Rajta u celu priču, situacija će se možda promeniti.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>