Region

Svet

Soraju Vučelić pretukli i pokušali da siluju!

Soraja Vučelić imala je grozno iskustvo pre nekoliko godina kada je muškarac nešto malo stariji od nje pokušao da je siluje.

Soraju Vučelić pretukli i pokušali da siluju!



To se desilo u Podgorici, a starleta je jedva uspela da izađe iz automobila iscepane odeće, išamarana i sva izmučena.

Naime, ona je sa nekolicinom njih izašla te noći u klub, pili su, provodili se, uživali... Sa jednim momkom koga inače poznaje od ranije muvala se i đuskala. Iako je važio za žestokog momka i nekog ko menja devoke, Soraji je bio zanimljiv, a ponudio se i da kasnije odu u neki drugi klub, prepričava izvor i nastavlja da objašnjava:

"Njih dvoje su krenuli iz kluba i parkirali se negde u gradu, ne sećam se više ni ja tačnog mesta, on je vozio "Audi A6". Čekali smo ih da stignu u drugi klub, ali onda je nastala drama... Po njenoj priči počeli su da se ljube, ali je on hteo da idu dalje, na šta starleta nije pristala. Njega je to razbesnelo, navodno je udario, pocepao joj haljinu... Srećom, uspela je da ga izgrebe noktima i pobegne iz auta. Odmah je pozvala svoje drugare da im se požali, pa su oni pretukli nasilnika! Bilo je i pretnji ubistvom. Potom je policija intervenisala i tako se završilo. Soraja više nikada nije o tome pričala niti želi da se priseća tih momenata", završava izvor.

Ljudi koji su otkrili ovu priču, povazali su nas i sa policijom.

"Jeste, sećam se da je bilo masovne tuče te noći, po njihovim izjavama, zbog Soraje, jer su poušali da je odbrane. Navodno je taj neki pokušao da je siluje zbog čeka je i priveden u stanicu, kao i zbog nasilja nad ženama. On je već imao dosije kod nas", kaže policajac.

Autor: M.P.
Izvor: Scandal
Foto: Emotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>