Region

Svet

Ivan Ivanović voli Duška Tošića

Iako je poznati voditelj Ivan Ivanović nedavno dobio pretnju od Duška Tošića, muža naše folk zvezde Jelene Karleuše, da će mu polomiti noge ako još jednom spomene njegovu suprugu, Ivan je rekao da je zbog ljubavi prema Zvezdi sve spreman da uradi, pa čak i da oprosti na pretnjama fudbaleru Crvene zvezde.

Ivan Ivanović voli Duška Tošića



"Sticajem okolnosti, Duško je potpisao za Zvezdu, pa na njega gledam kao na Zvezdinog fudbalera. Kao takvog, mogu samo da ga volim i ništa drugo. To što mi je pretio, stvar je civilizacijskog nivoa, ali negde ga i razumem."

"On kao muškarac i zaštitnik mora da reaguje. Ipak, njegova reakcija je bila potpuno neprimerena vremenu i mestu. Mada, početak je sezone, pa je čovek, u želji da se dokaže, možda malo nervozan. S druge strane, verovatno trpi pritisak iz kuće. Ne verujem da će mi neko polomiti noge, mislim da je on to rekao u afektu. Ali nije prijatno kad ti neko preti".

Ko zna, ukoliko se stvari srede možda njih dvojica postanu i najbolji prijatelji, pa možda  Ivan u svojoj emisiji ugosti i Jelenu Karleušu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>