Region

Svet

Žarko zbog Soraje uz ANTI KILOGRAM 6U1 smršao i skinuo stomak za 4 dana!

U kući Velikog brata počelo je opšte doterivanje fizičkog izgleda pred veliko finale koje će doneti pobednika pete VIP sezone!

Žarko zbog Soraje uz ANTI KILOGRAM 6U1 smršao i skinuo stomak za 4 dana!



Prva je počela Ava kojoj je cilj eliminacija celulita i bolje zatezanje guze, potom je Crnogorac Slavko krenuo sa popodnevnim treninzima, kako bi zategao svoju muskulaturu i time opravdao dostojanstvo svih Crnogoraca koji se spremaju da leto provedu u Budvi na pjeni od mora.



Najveći hit je playboy Žarko koji je čuo da je Soraja u razgovoru sa Vendi prokomentarisala da on lepo izgleda, ali da mu je stomak preveliki i da zato što se ne bavi sportom nije njen tip.



Žarko je odmah krenuo sa korišćenjem ANTI KILOGRAM najmoćnijeg 6U1 vitaminskog napitka za mršavljenje koji sadrži plodove aronije, lekovite biljke koja efikasno unapređuje rad organa za varenje, čime se postiže bolja probava i lakše pražnjenje creva.

6U1 sadrži 10 najpotrebnijih vitamina, kao i L karnitin, koji sagoreva suvišne kalorije i masne naslage pretvarajući ih u dodatnu energiju.



Žarko je 6U1 sa ukusom šumskog voća tajno koristio 30 minuta pre odlaska na bazen, kako bi plivanje bilo trening, a ne relaksacija.

Kada je Soraja videla da je Žarko počeo sa detoksikacijom tela i redovnim treniranjem, nije skrivala svoje simpatije koje tajno ima ka njemu, već je počela da ga bodri spontanim, a sve češćim sedenjem pored bazena.



Bilo kako bilo, Žarko je skinuo svoj stomak i za samo 4 dana postao najzgodniji ukućanin Velikog brata, što mu dodatno ide u prilog.

Autor: B.B.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>