Region

Svet

Region

Gordana Bjelica: Stanija je dno dna!

Gordana Bjelica napustila je imanje u Lisoviću i srećna je zbog toga. Ona govori kako je doživela šou i zašto se u poslednje vreme trudila da izađe s Farme.

Gordana Bjelica: Stanija je dno dna!



"Atmosfera je odvratna! Kao da smo u hororu. Samo još fali krvi i da lete noževi. Ono je takvo licemerje da nemam reči. Još malo će se poklati!"

Bilo je simpatija prema Mikiju Mećavi?


"Miki Mećava je dvostruki igrač i golub-preletač. Čim sam počela da ga peckam, povukao se. Nije moglo da bude simpatija jer sam emotivno angažovana u privatnom životu. U njemu sam videla čoveka s kojim sam mogla da pričam. Pobegao je od mene čim sam dobila infekciju očiju, a kad se on razboleo, kukao je kao baba."

Igra li Stanija igru?

"Stanija je malo mrdnula repićem, guzom i onda odlepršala. Ta devojka sebe upoređuje s Novakom Đokovićem i naziva se brendom, a to je za mene vrhunac gluposti. Vređala je Eru, koji je legenda, zarad šačice poena, a samo da bi ona ispala fatalna."

I za tebe je Zorica Marković najomraženiji farmer?

"Pokušala je da me isprovocira nekoliko puta, ali nije uspela. Nju sam doživela kao čvrst karakter i vidim je u finalu."

S Božinovskom si imala konflikt, ali ubrzo ste postale dobre drugarice...


"Ona ima svoju životnu borbu i svoju muku. Ko zna šta ju je nateralo da uđe na Farmu. Ona je sjajna žena, iskrena i dobrodušna osoba. Žena se plaši mraka, plaši se da ostane sama. To su frustracije."

Seksi Sandra i Nazif Gljiva po izlasku su izjavili da se nijednom nisi okupala...

!Nije mogla da me vidi da se kupam kad je sve vreme pokazivala svoje tangice i svoju guzu. Morala sam da čekam pet sati ujutru da se okupam i opustim."

Pričalo se da si na lekovima za smirenje. Istina?

"Svi su došli s tašnama prepunim lekova. Taj ko je rekao da sam ja na lekovima, verovatno se tek skinuo s droge ili će se tek skinuti."

Jovana je imala seks s Danijelom. Kakva je ona osoba?

"Stalno je u nekoj brzini. Devojka ima neki unutrašnji problem, jede za tri muškarca. Izgubi kontrolu kad popije. Tako pijana me je jednom gađala telećom glavom. Kad popije, tresu joj se ruke i ne može da drži kašiku."

Šta se dešava s Ekremom?

"Razočarala sam se u njega, jer to nije čovek iz prošle "Farme". Obećao je porodici da neće praviti haos. Legenda o njemu ubrzano bledi."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus


>