Region

Svet

Farma 2013: Zorica Marković, Gordana Bjelica i Jovana Nikolić idu u duel!

Ove nedelje sluge su bili Zorica i Ekrem. Odlukom ostalih farmera, u duel je poslana Zorica, a nominacijama publike u arenu ide Gordana Bjelica.

Farma 2013: Zorica Marković, Gordana Bjelica i Jovana Nikolić idu u duel!



Veliki kontrast je bio između Ekrema koji je držao glavnu reč na farmi čak i kad nije bio gazda i Zorice koja se svađala sa mnogima ali dosta stvari i uradila koje su bile neophodne na imanju. Bilo je neizvesno do samog kraja ali posle svega, izgleda da su prethodne svađe odnele prevagu i ukućani su izglasali Zoricu koja će sutra biti u duelu.

Marija je pismom farme opomenuta za govor u šiframa, a Ekrem za pušenje van dozvoljenog mesta. Ljuba je opomenuta jer je provela izvesno vreme u kući za izolacuju, iako ona tvrdi da je to bilo samo pola sata. Svi farmeri su ovaj put opomenuti ali sledeći put im je zaprećeno kaznom.

Sa druge strane, noćne avanture Jovane i Danijela nisu prošle neprimećeno. Jovana je kažnjena direktnom nominacijom jer je povodila vreme u gazdinoj kući što je zabranjeno.

Glasanjem publike u arenu je poslana Gordana Bjelaca, a takmičenje troje takmičara i izbacivanje su na programu sutra uveče.

Autor. I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>