Ostalo

Sme�no

METRO pokreće novi multimedijalni magazin o kulinarstvu Inspiracija (Foto)

Kompanija METRO Cash & Carry pokrenula je besplatni dvomesečni multimedijalni magazin namenjen kulinarstvu pod nazivom "Inspiracija", čije je izdanje na srpskom jeziku od danas dostupno na internetu.

METRO pokreće novi multimedijalni magazin o kulinarstvu Inspiracija (Foto)



Magazin "Inspiracija" je namenjen svim ljubiteljima gastronomije, od kuvara amatera do profesionalaca.



Srpsko izdanje "Inspiracije" dostupno je besplatno na adresi www.metroinspiracija.rs i METRO veb sajtu, i predstavlja kombinaciju vrhunski dizajniranog magazina i video materijala koji bliže objašnjava procese u pripremi hrane.

Magazin se objavljuje na dva meseca, a čitaocima nudi veliki izbor specifičnih saveta, kuvarskih tehnika i preporuka za izbor svežih namirnica, pića i kuhinjskih pomagala.

Savete za pripremu hrane, pića i dekorisanje trpeze pisali su najveći evropski šefovi kuhinja, somelijeri i eksperti iz oblasti ugostiteljstva – partneri kompanije METRO. Fotografije u ovom magazinu snimali su vodeći svetski specijalisti za fotografisanje hrane uz podršku stručnjaka za stilizaciju i aranžiranje.



Srpsko izdanje magazina "Inspiracija" predstavlja deo projekta METRO Cash & Carry koji ima za cilj razvoj gastronomije u Srbiji i usavršavanje profesionalaca, ali i hobi kuvara.

Magazin je kreiran da pomogne profesionalcima i svima onima koji se kulinarstvom bave iz ljubavi prema hrani i njenoj pripremi. Kod izbora tema i tekstova za izdanje za Srbiju vodilo se računa o specifičnim ukusima ovog podneblja, kao i o tome da je sve sastojke koji se koriste u pripremi jela moguće naći u asortimanu METRO radnji u Srbiji.



Pozivamo vas da uživate u prvom broju časopisa, kao i da ga preporučite svojim poslovnim partnerima, porodici i prijateljima.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>