Region

Svet

Region

Kevin Kostner proslavio završetak snimanja i prošetao Beogradom

Slavni glumac Kevin Kostner je poslednje veče boravka u Beogradu proveo s društvom u jednom popularnom prestoničkom klubu, da bi juče oko podneva odleteo sa aerodroma "Nikola Tesla".

Kevin Kostner proslavio završetak snimanja i prošetao Beogradom



Holivudski glumac je, kao što je i rekao kada je stigao u Beograd, imao želju da malo bolje upozna grad, pa je tako našao vremena i za noćni provod. On je s nekoliko saradnika s kojima radi na filmu "Three Days to Kill" u subotu posle snimanja otišao u restoran gde je uz meze i piće proslavio završetak snimanja u Beogradu, a uveče je bio raspoložen da upozna noćni život grada pa je na preporuku prijatelja završio u klubu "Plastik".

Bez ikakve najave ili rezervacije, Kostner je s društvom oko ponoći stigao u klub, gde je već bila gužva i svi separei su bili puni, ali pošto nije hteo nikakav poseban tretman, pristao je čak da se pridruži gostima u jednoj od loža.

Ubrzo je bio primećen pa su mnogi, mahom devojke, počeli da mu prilaze ne bi li se slikali sa čuvenim glumcem, te je on svakome sa osmehom na licu izašao u susret. Nije želeo alkohol, a bio je odlično raspoložen pa je u nekoliko navrata i zaigrao sa svojim društvom.

Oko dva sata ujutro Kostner je napustio klub, uz konstataciju da mu je dosta provoda za jedno veče. Pošto prethodnih dana nije imao mnogo slobodnog vremena, iskoristio je sunčano nedeljno jutro i prošetao gradom, a najviše mu se dopao Kalemegdan i pogled s tvrđave.

Oko podneva je krenuo ka aerodromu, da bi u 13 časova stigao na let za Minhen. Inače, još nekoliko scena za ostvarenje "Three Days to Kill" biće snimano do srede u hotelu "Jugoslavija", a zatim će cela ekipa u kojoj su, pored Kostnera, atraktivna Amber Herd, Hejli Stajnfeld i Koni Nilsen, nastaviti snimanje u Parizu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: P. Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>