Region

Svet

Region

Sergej Trifunović pristao da uđe na Farmu za 50.000 eura!

Glumcu Sergeju Trifunoviću ponuđeno je da uđe u rijaliti šou "Farma". Jedan od najboljih srpskih glumaca postavio je uslove koji su producentima bili prihvatljivi, ali se od ove ideje ipak odustalo.

Sergej Trifunović pristao da uđe na Farmu za 50.000 eura!



Kako kažu izvori bliski Pinku, od ove ponude se odustalo zbog "Sergejevog temperamenta, koji bi mogao da izazove svađu sa ostalim ukućanima i iznenadno napuštanje rijalitija".

"Sa Sergejom se pregovaralo još pre početka "Farme", ponuđeno mu je da uđe od samog starta ili da se naknadno priključi Ekremu, Staniji i ostaloj farmerskoj kompaniji", kaže anonimni izvor i dodaje:

"Iako je u igri bio poprilično veliki iznos novca, produkcija je pristala, pa je njegov ulazak bio više nego realan. Ali, ono što je stopiralo čitavu stvar je Trifunovićevo insistiranje na tome da mu se ceo honorar (nezvanično, reč je o cifri od oko 50.000 evra) isplati unapred, što je predstavljalo problem, pre svega zbog njegovog temperamenta, koji ga možda posle nekoliko dana natera da se okrene i napusti imanje u Lisoviću. Znajući njega, nismo smeli da rizikujemo, jer posle nikad ne bismo uspeli da vratimo dati novac", zaključuje izvor.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>