Region

Svet

Dunja Ilić posle tuče u Sarajevu: Imala sam potres mozga!

Posle informacije da je Dunja Ilić pretučena u Sarajevu, pevačica je otkrila detalje sukoba i koje je sve povrede zadobila ovom prilikom.

Dunja Ilić posle tuče u Sarajevu: Imala sam potres mozga!



"Imala sam lakši potres mozga i nagnječenje ručnog zgloba. Bitno je da sam sada dobro i da se dobro osećam, te da se nije desilo nešto još gore", otkrila je Dunja, koja je opisala kako je do tuče došlo:

Dunja Ilić povređena u tuči u Sarajevu?!
"Moja prijateljica i ja smo napadnute ni krive ni dužne. Izuzetno sam realna i razumna osoba i verujem da će zbog mojih nekadašnjih ispada, koji svakako nisu za pohvalu, mnogi ljudi pomisliti da sam sama kriva, ali zaista nije tako. Izbila je tuča u kojoj se slučajno našla moja drugarica, a ja nisam neko ko će stajati sa strane i posmatrati kako neko tuče nekoga koga volim. Jače je od mene da pokušam da reagujem i pomognem tom nekom u nevolji i to je nemoguće iskontrolisati. Ja ne razumem muškarce koji tuku devojke i verujem da bih pokušala da zaštitim i kada bih videla da neko tuče na ulici neku devojku koju ni ne poznajem. Osuđujem svaku vrstu nasilja nad ženama, veoma sam srčana i mrzim nepravdu".  ispričala je Dunja, koja neće prijaviti ovaj slučaj policiji.

"Sarajevo je mali grad i svi se znaju. Verujem da je neko prijavio slučaj, a kada sam ja u pitanju, neću to uraditi. Na kraju uvek sve dođe na svoje i zaista verujem da će i bez mog učestvovanja doći do pravde i kada je ovaj slučaj u pitanju", kaže Ilićeva, koja ne strahuje za svoju bezbednost, i ne planira da napusti Sarajevo.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>