Region

Svet

Veliki Brat 2013: Željko ostavio Avu, potvrdio Uroševu teoriju! (Video)

Od početka rijalitija Veliki Brat koji traje nešto manje od mesec dana, Ava Karabatić već je imala dve veze u pokušaju, sa glumcem Urošem Ćertićem i Željkom Stojanovićem.

Veliki Brat 2013: Željko ostavio Avu, potvrdio Uroševu teoriju! (Video)



Međutim, izgleda da Ava baš nema sreće sa ljubavnim pričama u kući Velikog brata, budući da je i Željko Stojanović počeo da se ponaša slično Uroševom ponašanju prema starleti nakon što je odlučio da između njih dvoje nema ničega.

Blizanac je shvatio da Ava koristi muškarce samo da bi duže ostala u rijalitiju i zbog toga ne želi više ništa sa njom, a svoje mišljenje podelio je sa gledaocima i Velikim bratom u ispovedaonici. On je otkrio da je Ava od njega tražila da "drmaju krevet" kako bi što duže ostali u rijalitiju, a samim tim shvatio je i da njega iskorišćava kako bi bila zanimljivija publici. Željko je shvatio da je to isto uradila Urošu, samo što blizanac nije naseo na njenu igru.

Sem Željka, i ostali ukućani misle da Ava sve radi kako bi što duže ostala u rijalitiju i da skoro nikad nije iskrena, kao i da su njene suze i napadi histerije lažni, a čak se i njena velika prijateljica Vendi nedavno okrenula protiv nje uz komentar da je svoju taktiku iscenirala zajedno sa ocem.

Nakon što je Željko uvideo šta Ava zapravo od njega očekuje i raskinuo sa njom, starleta je vikala "Biće ti žao!", ali je blizanac ostao dosledan i nije poklekao. Izgleda da mu je ipak teško, čim je u ispovedaonici rekao: "Preživeću bez Ave, prošao sam i gore stvari u životu!".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>