Region

Svet

Farma 2013: Gordana Bjelica se ne kupa! (Foto)

Kada se izgovori ime Gordane Bjelice, odmah se pomisli na doteranu gospođu koja čak ni na spavanje ne ide bez šminke, međutim, šokantan podatak o kojem se šuška među farmerima je da se glumica retko kupa!

Farma 2013: Gordana Bjelica se ne kupa! (Foto)



Naime, ženski deo farmera komentarisao je koliko ukućani najpoznatijeg doma u Lisovićima vode računa o higijeni, pa su u toj priči spomenuli da je glumica samo jednom za 20 dana oprala kosu!

"Ona se žena jednom okupala i jednom oprala kosu. Da čovek ne poveruje, a toliko prljavštine ovde. Neverovatno!", komentarisale su farmerke među kojima je bila i Goca Božinovska, ali i Radojka, koja je sama priznala da je samo jednom oprala kosu.



Najzanimljivije od svega je da glumica čak i spava sa šminkom na licu, a svakodnevno čisti podove i ide u štalu. Pre dva dana se valjala po blatu sa ovnom koji je, po logici stvari, bio i te kako prljav. No, sve joj to ne smeta da se intimizira sa farmerima, pa se tako nedavno ljubila sa Ekremom, koji se nije žalio na prljavštinu ili neprijatne mirise. Ko zna, možda Bjelica parfemom neutrališe odsustvo vode i sapuna na telu!



Da li je ova informacija o kupanju istinita, verovatno zna samo glumica, no kako sada nismo u prilici da dobijemo njen komentar, moraćemo da sačekamo njen izlazak iz rijalitija.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>