Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić kažnjen, poznati svi nominovani ukućani!

Veliki brat objavio je imena nominovanih ukućana od kojih će jedan napustiti kuću. U pitanju su Maja Nikolić, Slavko Labović, Željko i Žarko kao jedan takmičar i Uroš Ćertić.

Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić kažnjen, poznati svi nominovani ukućani!



Uroš Ćertić nominovan je po kazni, jer je prekršio pravilo kada je sa Majom Nikolić razgovarao o nominacijama. Oduluku o nominacijama ostalih takmičara doneli su ukućani.

Nakon što je Uroš nominovan po kazni, Veliki brat naglasio je da će ubuduće više obraćati pažnju i strožije kažnjavati nepoštovanje pravila. Maja je u ispovedaonici pokušavala da objasni kako je nepravedno nominovana jer nije znala da ne sme da razgovara o nominacijama, ali joj je Veliki brat objasnio da je nominovana odlukom ukućana, što je podsećalo na prvoaprilsku šalu na njen račun.

Slavko je rekao da nije potrešen ovom odlukom i da će mirno i staloženo sačekati odluku publike, pa će u slučaju da on napusti takmičenje jednostavno mirno otići.

Blizanci su u ispovedaonici rekli da je razlog za njihovo nominovanje verovatno šala na Slavkov račun i da se ne potresaju previše što postoji mogućnost da napuste kuću.

Uroš Ćertić naglasio je da mu je drago što je nominovan po kazni, a ne od strane ukućana. Dodao je da je iznenađen što je Slavko nominovan, ali da ga nominacije Maje Nikolić i blizanaca uopšte ne iznenađuju.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>