Ostalo

Sme�no

Niste sigurni u njegovu ljubav? Osam znakova da želi da vas otkači

Postoji mnogo signala koje devojke nisu u stanju da razaznaju, posebno kada se zaljube. Pročitajte šta je ono što može biti alarm da želi da vas "otkači".

Niste sigurni u njegovu ljubav? Osam znakova da želi da vas otkači



Nikada se ne javlja na telefon
– Ovo je jedan od očiglednih znakova kada vam se on ama baš nikada ne javlja na telefon. Pozove vas kada on hoće i to čisto iz kurtoazije.

Previše je zauzet da bi izašao sa vama
– Ukoliko stalno ističe da je previše zauzet za večeru ili bioskop jasno je da nije ozbiljan i da ga svaka moguća naznaka ka ozbiljnoj vezi plaši. Svako ko želi da bude u normalnoj vezi izdvojiće vreme da vas vidi.

"Nisam spreman za vezu" – Da li provodi vreme s vama, ali stalno ističe da nije spreman da bude u vezi, niti da ima devojku? Šta tražite sa njim?

Govori o drugim devojkama
– Ima mnogo prijatelja, a posebno drugarica. Možda vam i priča o tome šta je radio noć pre na nekom prestoničkom splavu. Ukoliko mnogo hvali ženski rod sa kojim se druži, on vam jasno stavlja do znanja da nije zainteresovan za vas.

Stalno se locira na Fejsu
– Recimo da ste se dogovorili da se vidite, a on vas ispaljuje. Sutra ujutru odjednom vidite statuse na kojima je tagovan sa grupom prijatelja.

Treba mu 24 sata da odgovori na poruku
– Ako mu treba 24 sata da vam odgovori na poruku i odjednom shvatite da se prosta konverzacija među vama razvukla na četiri dana, to će se završiti tako što vam peti dan više neće odgovoriti (nikad).

Zove vas prvi samo kad je pijan
– Ukoliko vi ulažete trud i zovete ga prvi, a on vas samo kada je pijan, on ne želi da bude s vama. Zapravo želi, ali smo noću i zbog jedne stvari.

Nedorečen je – Konačan znak da želi da vas otkači jeste kada stalno nešto nagoveštava i ostavlja vas da se pitate. Njegova dela i postupci podstiču vas da se pitate da li mu se uopšte sviđate i želi li nešto ozbiljno s vama.

Autor: B.B.
Izvor: Super žena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>