Region

Svet

Tijana sledeće nedelje u Hjustonu: Uplaćen depozit za operaciju!

Na račun bolnice "Teksas čildren hospital" u Hjustonu uplaćena je suma od pola miliona dolara, koliko je bilo potrebno da mala Tijana Ognjanović krene put Sjedinjenih Američkih Država po novo srce.

Tijana sledeće nedelje u Hjustonu: Uplaćen depozit za operaciju!



Tijanin otac je na račun americke bolnice  već prebacio depozit, pa će Tijana već sledeće nedelje krenuti u Hjuston.

Akcija za pomoć maloj Tijani se nastavlja, s obzirom da će joj biti potrebno još novca za boravak u Americi dok čeka novo srce kao i za postoperativni oporavak.

Tijanini drugari iz Osnovne škole "Ivo Andrić" kažu da su tokom proteklih meseci bili tužni, a kada su čuli da će Tijana ipak otići na operaciju, vratili su im se osmesi na lica. Njeni vršnjaci i učiteljica su uvereni da će Tijana dobiti najtežu bitku koja je očekuje.

Učiteljica Jasmina Milićević kaže da su se deca veoma teško pomirila sa činjenicom da Tijana neće prisustvovati časovima. Dodaje da su joj deca pomagala da što bolje brine o Tijani dok je bila u školi.

Pomozimo Tijani da dobije novo srce: Otvoren SMS broj za pomoć
Mnogi poznati su se uključili u ovu akciju, a među njima i Novak Đoković. Telekom Srbija odrekao se svog dela novčane zarade ostvarene glasanjem u humanitarnoj akciji Velikog brata u vanrednom izbacivanju 2. aprila. Tom prilikom organizovano je glasanje isključivo za pomoć maloj Tijani, a prikupljeno je više od 300.000 dinara. Takođe, kompanija je već donirala novčana sredstva za Tijanino lečenje, a juče je aktiviran i humanitarni sms broj 3243, za prikupljanje pomoći. Potrebno je poslati praznu poruku, a cena poruke iznosi 100 dinara.

Dvojica košarkaša, Nenad Krstić i Miloš Teodosić, pokrenuli su akciju prikljupljanja sredstava za pomoć maloj Tijani Ognjanović. Oni su u svom klubu, moskovskom CSKA, organizovali prikupljanje novca i juče je na račun uplaćeno 100.000 dolara.

Za uplatu novčane pomoći otvoreni su računi kod Komercijalne banke a.d, Beograd, Svetog Save 14, na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd, Srbija:

Dinarski račun: 205-9011004816395-73

Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG; IBAN: RS35205903101860366239

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>