Region

Svet

Veliki brat 2013: Uroš Ćertić - Nisam spavao sa Avom!

Kaskader se pomirio sa Željkom Stojanovićem kome je otkrio da nije spavao sa Avom i da ih je Maja Nikolić zezala kada je rekla da su imali seks čak četiri puta.

Veliki brat 2013: Uroš Ćertić - Nisam spavao sa Avom!



Uroš se izvinio blizancu što mu je pretio i rekao mu da je to uradio jer je hteo da odbrani Avu. Željko je prišao Urošu i rekao mu da je Maja Nikolić prva plasirala priču da je on imao seks sa Avom, čime je Uroš bio zaprepašćen i tvrdio je da to nema veze sa istinom.

"Ma nije tačno", poricao je Uroš. "Ja sam onako odreagovao jer nije tačno da sam spavao sa njom. Maja vas je zafrkavala. Ja nju poznajem iz realnog sveta i ona je ok, ali vas je sigurno "ložila"".

Željko je rekao Urošu da mu je brat poverio da misli da su kaskader i starleta imali seks dok je Žarko spavao pored njih.

"Nije ni tačno da smo imali seks dok smo spavali pored Žarka. Alo, ljudi, ovde se sve snima i sve se čuje. Van pameti je da Žarko spava pored nas, a da mi imamo seks. Mi možemo da se zezamo ceo dan, ali to nije tačno i žao mi je što sam onako reagovao, ali mi je bilo krivo zbog Ave jer ona to ne zaslužuje i hteo sam da je odbranim."

Da podsetimo, Željko je rekao Avi da je Maja Nikolić pred svima rekla da je starleta spavala sa Urošem i da je pevačica to lično čula od Ćertića. To je Avu pogodilo pa se posvađala sa Urošem. Kaskader je hteo da se obračuna sa Željkom jer se mešao u njegov odnos sa Avom pa mu je i pretio da će mu "polomiti sve koske" i da ga ne zanima novčana nagrada.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>