Region

Svet

Soraja i Filip Panajotović u seksi editorijalu! (Foto)

Slike Soraje Vučelić na kojima je potpuno gola san su skoro svakog muškarca, međutim, mlada starleta uradila je foto-sešn kojim je priuštila zadovoljstvo i lepšem polu, jer je pozirala sa manekenom i učesnikom "Farme" Filipom Panajotovićem.

Soraja i Filip Panajotović u seksi editorijalu! (Foto)



Naime, na fotografijama starleta i maneken poziraju skoro skroz nagi, tako da je mladi zavodnik, kako sam sebe naziva, sigurno uzdisao dok je gledao u bujna prsa Vučelićeve.

Ovaj foto-sešn koji je rađen kao reklamna kampanja za obuću čije je Soraja zaštitno lice, snimljen je nekoliko dana pred Filipov ulazak u rijaliti program "Farma", a s obzirom na to da i ona ulazi u ponedeljak u kuću "Velikog Brata", mnogi komentarišu da je velika šteta što ih nisu spojili u jedan šou, jer su veoma skladan par.



Starleti su nekoliko puta tokom snimanja ispale bradavice, što je verujemo mladom Panajotoviću pomutilo razum, ali je na fotografijama za cipele delovao veoma ozbiljno, što je i ona sama potvrdila.

"Zajedno smo radili slikanje za žensku obuću koju reklamiram, a Filip je tu bio potreban kako bi upotpunio zamisao koju su imali. On je super momak i odlično smo se snašli. Slike jesu provokativne, ali jedne su od lepših koje sam radila", rekla je starleta.

Na jednom snimku maneken i Soraja glume bračni par, a Filip joj tom prilikom obuva cipelice dok ona sedi u venčanici. Međutim, Vučelićeva ipak ne planira da uskoro stane na "ludi kamen".



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>