Region

Svet

Milan Popović šarmirao voditeljku (Foto)

Za humanost i dobru nameru da pomogne deci koja se bore za život, Milanu Popoviću svi skidaju kapu, a o tome koliki je džentlmen i šarmer, pričaju sve dame koje su imale prilike da sede sa njim u društvu.

Milan Popović šarmirao voditeljku (Foto)



U prijatnom razgovoru i manirima srpskog kralja bakra nedavno je imala prilike da uživa i voditeljka vremenske prognoze Televizije B92 Katarina Lazarević, koja je u ponedeljak zajedno sa Severininim suprugom bila na donatorskom skupu u okviru akcije "Bitka za bebe".



Sudeći po fotografijama, reklo bi se da je Popović i te kako uživao sa Katarinom, koja je osmehom pokazivala simpatije prema poznatom biznismenu. Njih dvoje su se tokom cele večeri smeškali i ćaskali, a dok je Popović uživao na ovom značajnom skupu, njegova draga Severina je u Hrvatskoj naporno vežbala koreografije za predstojeću turneju, koju će početi koncertom u Rijeci, a nastaviće, kako je najavljeno, spektakularnim nastupom u Beogradu.



Kako će hrvatska pop zvezda reagovati kada vidi ove fotografije, ne znamo, ali verujemo da će sve ovo razumeti, pogotovo ako se uzme u obzir da je više puta izjavila da između Milana i nje nikada nije stala treća osoba.

Inače, kako je već poznato, Milan Popović je do sada donirao veliki novac kako bi se obezbedili inkubatori u porodilištima, a na pomenutom skupu u ponedeljak uveče potpisani su ugovori sa više IT kompanija o donacijama vrednim 65.000 evra.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>