Svet

Region

Sandra Bulok šokirana pozivom bivšeg supruga na venčanje! (Foto)

Nakon što su se Sandra Bulok i Džesi Dejms 2010. godine razišli jer ju je Džesi varao sada želi da ona bude na njegovom sledećem venčanju.

Sandra Bulok šokirana pozivom bivšeg supruga na venčanje! (Foto)



Verenica Džesija Džejmsa je Aleksis DeHoria, profesionalni vozač trkačkih automobila, koja će Džesiju postati supruga krajem meseca, a venčanje će biti održano u Malibuu.


Džesi Dejms i Aleksis DeHoria

Međutim, njegov poziv nije najbolje prihvaćen od strane Sandre Bulok. Posle njihovog burnog rastanka, ona je šokirana njegovom idejom da je pozove na svoje venčanje.


Džesi Džejms i Sandra Bulok

"Izgleda da ova Džesijeva kolosalna drskost odgovara njegovom kolosalnom egu. Nakon svog bola i poniženja koji joj je naneo, Sandra je poslednja osoba na planeti koja bi se pojavila na njegovom venčanju. Od kako su se rastali on pokušava da dopre do nje, ali Sandra ne želi više ništa da ima sa njim", rekao je jedan od izvora blizak glumici.

Ovo će biti Džesijev četvrti brak, a peta veridba. Pravo je čudo da je otac Džesijeve buduće supruge, Džon Pol DeHoria koji je ko-osnivač "Pol Mišel" linije proizvoda za negu kose, dao svoj blagosvol da se ovaj brak sklopi.

"Džesi je uvek bio oduševljen Džonom Polom, a koji je bolji način da se zbliži sa njim nego da mu oženi ćerku?", rekao je jedan od izvora.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>